Perfectioneer jouw positie
op jouw fiets

Tijdens een bikefitting krijg je inzicht in jouw bewegingen als wielrenner. Deze inzichten zijn een voorwaarde om de perfecte fietsbeweging te creëren om maximale prestaties te bereiken en het risico op overbelastingsblessures te minimaliseren. Wij stellen jouw fiets af op jouw lichaam.

Racefiets/MTB afstellen, 2u
€235

Ga voor een complete bikefit en kom langs voor een ware beleving. Wij meten o.a. jouw lichaamshoeken via markers simultaan aan de linker en rechterzijde wat ons een unieke 3D weergave van jouw positie geeft. Aanvullend kunnen de drukpunten in zadel en zolen in kaart gebracht worden.

Bikefitting <15 jaar, 2u
€95

Wij hebben een grote affiniteit voor jonge renners en hechten enorm veel aandacht aan talentontwikkeling. Om de kost van onze bikefitting geen enkel talent in de weg te staan hanteren wij een ander tarief voor renners onder de 15 jaar.

Bikefitting

Bikefitting van 2 fietsen, 3u
€340

Heb je 2 fietsen die je wil laten afstellen? Bespaar tijd en centen en maak meteen een afspraak voor een bikefitting van 2 fietsen. 

Dit kunnen 2 racefietsen zijn, of de combinatie van racefiets en mountainbike.

Bikefitting Aero meeting

Aero meting, 1u €100

Tijdrit fiets
Bikefit + Aero, 2u
€245

Zo weinig mogelijk luchtweerstand is de uitdaging. Via deze opstelling zijn wij in staat om de grootte van jouw frontaal vlak te meten. Formules berekenen meteen hoeveel watt je kan sparen aan een bepaalde snelheid over een bepaalde afstand.

Hertest < 12 maanden, 2u
€120

Kom je graag binnen hetzelfde kalenderjaar opnieuw langs voor het herbekijken van jouw positie? 

Voor de ongetwijfeld kleinere aanpassingen hanteren wij een lager tarief.

Afstellen schoenplaatje,
30min
€20

Ben je van plan om een nieuwe fiets te kopen? Wij helpen jou om de juiste maat te kiezen en je nieuwe fiets op maat af te stellen.

Fitting nieuwe fiets;
deel 1, 1u
maatbepaling

deel 2, 1u
afstellen fiets
€235

“360-Sports is een sportexpertisecentrum waar recreatie-, competitie- en topsporters terecht kunnen voor een globale sportbegeleiding op maat. Zo kan iedereen bij 360-Sports terecht voor training, testing, bikefitting, voeding, podologie en andere vormen van ondersteuning.”

– Vincent T.

“Ik wou weten hoeveel wattage ik mocht trappen tijdens mijn full distance IM om het maximale er te kunnen uithalen en toch nog een goede marathon te lopen. Als extra kreeg ik meteen ook mee hoeveel calorieën ik hiervoor moest innemen. Blij met mijn nieuwe personal best op de afstand! Bedankt 360”

– Gunther S.

“Don’t limit your challenges, challenge your limits “

– 360-sports