Kinesitherapie

Kinepraktijk voor orthopedische revalidatie en sport performance training. Een gepersonaliseerde aanpak uitgaande van een grondige analyse van de fysieke capaciteiten van de patiënt. 

 

Sport performance screening en testing

Voor sportbeoefenaars gaan wij nog een stapje verder. We analyseren je fysieke capaciteit en stellen met die bevindingen als het ware je fysieke ID op. Het beschrijft nauwkeurig je sterke en zwakke punten. Het wordt afgepoetst met de atletische vereisten van jouw specifieke sportdiscipline. Op deze basis maken we een gepersonaliseerd trainingsprogramma op. 

Orthopedische revalidatie

Het revalidatieprogramma is gebaseerd op kwalitatief bewegingsonderzoek en wordt doorheen het hele revalidatietraject bijgestuurd. Zo creëren we en individueel en functioneel trainingsprogramma dat aansluit bij jouw einddoelen, mogelijkheden en verwachtingen.

Praktisch

  1. Elke sessie bestaat uit een één-op-één behandeling van maximaal 1 uur. 
  2. Onze praktijk beschikt over alle sanitaire voorzieningen om je nadien te verfrissen. 
  3. Je kan direct betalen via payconiq of cash. Het tarief bedraagt €50/sessie (eerste sessie, intake en onderzoek €70). 
  4. Wij werken enkel op afspraak. Reserveer je sessie telefonisch, via mail of online.
Door het klikken op 'Neem contact op', ga je akkoord dat jouw persoonsgegevens verwerkt worden conform het privacybeleid van deze website. Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.