IMG_1684-2

360-Fysio - Wannes Waterschoot - kinesitherapeut

Met een master in de musculoskeletale kinesitherapie, veel ambitie en liefde voor het vak streef ik ernaar iedereen – van patiënt tot topsporter – de hoogste kwaliteit te bieden.

COACHING

Zit jij met specifieke klachten waar je geen weg mee weet?
Heb je vragen i.v.m. pijn, dagelijkse activiteiten, sport, slaap, …?
Ben je op zoek naar professionele begeleiding voor een medische problematiek? …
Wij staan open voor elke vraag, elk gesprek! Aan de hand van een mono- of multidisciplinaire aanpak binnen ons expertisecentrum bouwen we aan een oplossing voor jouw specifieke vraag, probleem of klacht.

TRAININGSTHERAPIE & MANUELE THERAPIE

Naast het curatief luik, leg ik ook een belangrijke nadruk op het preventief luik van fysieke klachten. De therapie wordt individueel gestuurd waarbij zowel manuele therapie als trainingstherapie de basis vormen en communicatie tussen therapeut en patiënt centraal staat.
Daarnaast maken we gebruik van de Neurac Test & Treatment om – na uitgebreid onderzoek – doelgericht weak links aan te pakken doorheen de behandeling

ORTHOPEDISCHE REVALIDATIE

Heb je recent een chirurgische ingreep ondergaan?
Met een plan op maat, rekening houdende met de capaciteiten van jouw lichaam, werken we toe naar functioneel herstel van jouw lichaam en de doelstellingen die jij vooropstelt.

PERFORMANCE OPTIMALISATIE

Jouw doel is ons doel, van sporten met meer comfort tot marginal gains op topniveau. We starten vanuit een medisch onderbouwde sportspecifieke screening om tot een individueel plan van aanpak te komen. We streven naar een optimale ontwikkeling van sporter tot atleet waarin kwaliteit en opvolging centraal staan.
Hierbij is ook een belangrijke rol weggelegd voor de interdisciplinaire samenwerking met andere disciplines binnen het sportexpertisecentrum, 360-Sports.

Actief revalideren met jouw therapeut in overleg met jouw behandelende arts.