360-sports maakt gebruik van de bioracer motion. Deze professionele high-tech cycling analyse is het enigste systeem in de wereld dat simultaan de beide zijden van de wielrenner kan analyseren. Dit geeft ons unieke inzichten in de bewegingen van de wielrenner, zijn symmetrie en stabiliteit. Deze inzichten zijn een voorwaarde om de perfecte fietsbeweging te creëren om maximale prestaties te bereiken en het risico op overbelastingsblessures te minimaliseren.

 

Onze bikefitting omvat altijd een complete aanpak: naast de fietspositie meten wij steeds de zadeldruk en worden de schoenplaatjes juist afgesteld.

bioracer
marker

Draadloze actieve markeringen worden op de gewrichten van de fietser geplaatst, op de fiets zelf komen 2 referentiemarkeringen die als middelste lijn dienen om de symmetrie van de fietser te evalueren. Dit systeem laat toe om te testen, af te stappen, aanpassingen te doen aan de fiets, en opnieuw te testen.

De software biedt een nauwkeurigheid van minder dan een millimeter en produceert een 3D-reconstructie van de beweging van zij-, rug- en bovenaanzicht. Bijkomend maakt de software ook analyse van de specifieke gewrichtsbewegingen mogelijk. Zelfs inzoomen op 1 specifiek gewricht is mogelijk om in detail het bewegingspatroon te bestuderen en een vergelijking tussen rechts en links te maken.

knee
zadeldruk

Het meten van de druk die je zitvlak op het zadel geeft maakt een bikefitting compleet. Deze meting kan bevestigend werken en/of een controle zijn na en tijdens het aanpassen van de fietspositie naar een efficiënte en comfortabele houding.

BIKE fitting

€ 195

fitting <15 jaar

€ 80

fit - twee fietsen

€ 285

herfit < 12maand

€ 100

fitting tijdritfiets

€ 215